Skadedyr Arter
her under ser du vores arkiv med de skadedyr vi har i vores arkiv
Ofte Stillede Spørgsmål
edit description
Kontakt Os
Kontakt os i dag Har du problemer med skadedyr som væggelus, bier, hvepse, myrer, skægkræ, mår, lopper, borebiller, rotter, mus eller edderkopper?
Tøv ikke med at kontakte Skadedyr24syv.
Vi er klar til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer med skadedyr og skabe et skadedyrfrit miljø for dig og din familie. Vores omfattende erfaring og ekspertise inden for skadedyrsbekæmpelse gør os til det ideelle valg for dig. Vi er her for at hjælpe dig med at få fred og ro i dit hjem igen.

Blive Kontaktet

Send besked og bliv kontaktet

ANMELD ROTTER

MELD ROTTER I DIN KOMMUNE

SkadedyrsGuide

Find Hjælp Her

Ring til os

Ring 30 30 30 41

Har du brug for en serviceaftale?

Har du brug for en serviceaftale?

Service aftale

Serviceaftaler med kontrol for alle typer skadedyr udføres for virksomheder institutioner og private og starter altid med et kort møde opfulgt af en gennemgang og status over særlige forhold og hensyn i samarbejde ml dig og vores tekniker.
Er der tale om rottetilsyn, oprettes og føres protokollen via det nationale register.

Der er mange grunde til at lave en serviceaftale med Skadedyr24syv
Serviceaftaler og kontroleftersyn for skadedyr kan være pålagt krav i ISO Certificering men er også for mange virksomheder både et lovkrav og nødvendigt for at overholde ren produktion af eksempelvis fødevarer og medicin. Dette gælder også kæden der håndterer disse fra producent til forbrugeren.

Mange serviceaftaler starter med sikring mod rotter og mus og inkluderer øvrige behov man kan forudse og forebygge. Ved at sikre din virksomhed mod skadedyr, sikrer du din forretning mod eventuel nedlukning og drift tab.

Kontakt os for serviceaftale