Skadedyr Arter
her under ser du vores arkiv med de skadedyr vi har i vores arkiv
Ofte Stillede Spørgsmål
edit description
Kontakt Os
Kontakt os i dag Har du problemer med skadedyr som væggelus, bier, hvepse, myrer, skægkræ, mår, lopper, borebiller, rotter, mus eller edderkopper?
Tøv ikke med at kontakte Skadedyr24syv.
Vi er klar til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer med skadedyr og skabe et skadedyrfrit miljø for dig og din familie. Vores omfattende erfaring og ekspertise inden for skadedyrsbekæmpelse gør os til det ideelle valg for dig. Vi er her for at hjælpe dig med at få fred og ro i dit hjem igen.

Blive Kontaktet

Send besked og bliv kontaktet

ANMELD ROTTER

MELD ROTTER I DIN KOMMUNE

SkadedyrsGuide

Find Hjælp Her

Ring til os

Ring 30 30 30 41

Velkommen til skadedyr24syv – Din partner i effektiv skadedyrsteknik

Skadedyr24syv er din pålidelige samarbejdspartner inden for forebyggelse og bekæmpelse a falle typer skadedyr.

Vi bestræber os på at levere høj kvalitet i vores arbejde og kundeservice.
Vi står klar til at løse de udfordringer der kan opstå på enhver type ejendom og slipper ikke en accepteret opgave før den er løst.
Således bruger vi vores erfaring og viden til at skabe tryghed og resultater i bekæmpelsen af skadedyr.

Historie:

Skadedyr24syv er en del af Service24syv Aps og fungerer som selvstændig gren af selskabet der geografisk arbejder langt bredere end de services der tilbydes via Service24syv.dk.
Selskabet er startet ultimo 2022 som led i en naturlig proces i tidligere jobs hvor muligheden for en fornuftig opstart lå lige for.

Vi bygger på mange års erfaring og er udstyret med den nødvendige viden til at tilrettelægge og udføre enhver type skadedyrsbekæmpelse.

Vores Team

Vores team er i løbende dygtiggørelse og uddannelse inden for faget og er altid opsat på at løse en opgave bedst muligt for dig som kunde, miljø og ejendommens vedligeholdelse.

Vi bestræber os desuden på at skabe et arbejdsmiljø der fastholder vores medarbejdere i virksomheden fordi de trives og føler sig værdsat. Vi tager løbende vurderinger af vores sociale ansvar for ansatte og pårørende.
Dertil engagerer vi alle i virksomheden til at minimere vores påvirkning af miljøet og tager løbende bestik af oplagte forbedringer og det gode eksempel.

Sponsorater

For året 2023 til 2024 har vi  valgt at sponsorere følgende